Sunward bager BiH

O nama

SUNWARD Bosna i Hercegovina

Generalni smo zastupnik za SUNWARD Equipment Group radne strojeve. Odlikuju ih motori renomiranih svjetskih proizvođača kao što su KUBOTA, ISUZU, YANMAR, CUMMINS te vrhunska hidraulika BOSCH Rexroth ili KYB (ovisno o modelu stroja).

Najbolji kineski bageri sa renomiranim svjetskim komponentama ušli su u koopreaciju sa ATLAS Group i osvajanje europskog tržišta.
Svi UF modeli su identični Atlasovim modelima koji se po novom također proizvode u Sunward Equipment Group tvornici.

Radni strojevi s kabinom dolaze u varijanti klima i radio uređaj. Za većinu modela dostupne su gumene i čelične gusjenice. Radni strojevi Sunward Equipment Group imaju CE certifikat.
o nama bager slika

USLUGA SERVIS

Profesionalan servis i dostupnost dijelova.
Sunward Bosna i Hercegovina

KATALOG

Radni strojevi proizvođača SUNWARD Equipment Group. Prodajno servisni centar

UVJETI

Pročitajte uvjete za kupovinu i korištenje naših proizvoda

UVJETI

  • Isporuka stroja vrši se nakon cjelovite uplate.
  • Svi strojevi imaju garanciju do 3 godine ili 3000 radnih sati od kupovine stroja tj. prema uvjetima navedenim u jamstvenom priručniku.
  • U garantnom roku su svi dijelovi i rad BESPLATNI.
O nama

ASES TEAM d.o.o.

2019. godine Ases usluge d.o.o. Zagreb osnovala je sestrinsku tvrtku u Bosni i Hercegovini Ases Team d.o.o. sa sjedištem u Velikoj Kladuši. Vodimo se politikom poslovanja da kvalitetom, znanjem, brzom intervencijom i realnim cijenama uvijek budemo iznad konkurencije. Tvrtka „ASES TEAM“ d.o.o. NUDI RJEŠENJE ZA SVE VAŠE PROBLEME. Kako bi udovoljili Vašim potrebama i željama u domeni ponuđenih radova i usluga, imamo na raspolaganju najsuvremeniju tehnologiju, pouzdane uređaje i opremu, te stručan i visoko educiran tim djelatnika. Uz našu poslovnicu u Velikoj Kladuši prisutni smo i u Sarajevu. Uz domenu hitnih intervencija, odštopavanja visoko tlačnim stojemo WOMA, nudimo Vam snimanje kanalizacijskih i odvodnih cijevi kamerom kojom se otkrivaju problemi začepljenja cijevi, ulegnuća cijevi. Otkrivanje gubitka u cijevima za pitku vodu na glavnim vodovodima sa digitalnim koleratorima i elektro-akustičnim prislušnim uređajem za detekciju curenja vode. Detektiranje mjesta propuštanja cijevi sanitarne vode, grijanja i kanalizacije u objektu. Mjesto propuštanja je moguće snimiti vrlo velikom točnošću, te se vrši sanacija samog mjesta bez oštećenja okolne konstrukcije. Generalna zastupstva za BIH Europskih brendova su došla kao rezultat svih naših dosadašnjim radova, te smo zastupnici za bio pročistače, septičke jame, separatore, mastolove, spremnike za vodu, vodovodni i kanalizacijski materijal (okna, cijevi, drenažne cijevi…), kao i generalni zastupnici Belgijske tvornice bagera SUNWARD, koji su svojom kvalitetom već dugi niz godina na Europskom tržištu, te su zahvaljujući odgovornim osobama našeg Društva Ases team d.o.o. sada i na tržištu Bosne i Hercegovine https://www.sunwardbager.ba/kontakt/
Ases Team d.o.o. izvodi sve vrste radova u domeni sanacija. Na projektima niskogradnje samostalno, sa našim djelatnicima, strojevima, vozilima i opremom, izvodimo sve strojne zemljane radove (površinski iskopi, iskopi kanala, planiranja terena, utovari, pretovari, kamionski transporti i dr.), betonske radove (temeljenja, betoni u kliznoj oplati, armirački, tesarski radovi i dr.), zidarske radove (zidanje kamenih obloga, zidanje betonskim i opekarskim proizvodima i dr.), montažne radove (kanalizacija, cjevovodi, oprema i dr.).
Vlasnici smo CCTV DIGITALNA ROBOT KAMERA kojom vršimo ispitivanja i vizualno kodiranje stanja – snimanjem pomoću samohodne CCTV kamere. Naš ispitni laboratorij uz naše stručne djelatnike nudi Vam usluge upravo tamo gdje je to potrebno – na terenu i svim ostalim područjima inspekcije Nadalje, omogućili smo tržištu Bosne i Hercegovine najam i održavanje WC eko kabina, uz specijalno vozilo za održavanje istih. Našu ekološku svijest prepoznali su na mnogim projektima, te sudjelujemo u pripremnim projektima sa svojim ekološkim asortimanom.
Vršimo uslugu tuzemnog i inozemnog prijevoza vlastitim teretnim vozilima i profesionalnim vozačima. Usluga uključuje: tuzemni i inozemni prijevoz teretnim vozilima sa ceradom i otvorenih utovarnih prostora, selidbe. Ujedno smo ovlašteni i licencirani prijevoznik izvanrednog transporta sa vlastitom pratnjom suklano Zakonskim odredbama istih.
Stojimo Vam na raspolaganju u domeni nabave, montaže i servisa klima uređaja, kroz zastupstvo, koje nam jamči povoljnije uvjete samih uređaja.
Slijedom svega navedenoga imamo cilj, imamo viziju i sve je potkrijepljeno svim našim dosadašnjim postignućima. Ases Team d.o.o. je Društvo koje je prepoznato na tržištu Bosne i Hercegovine, Društvo koje ima svoj put i svoju viziju i za koju smo sigurni da nastavimo li samo dosadašnjim putem ne može izostati uspjeh, kako za nas, tako i za naše djelatnike, poslovne partnere i sve ostale subjekte u nizu kao i Bosnu i Hercegovinu.